Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2023.12.08.
Speciális emésztőrendszeri és kapcsolódó táplálkozástudományi fórumest
Saláta főtt quinoával
A tavasz elérkeztével egyre színesebbek a piacok standjai…
Szuperfood: koriander
A koriander javítja az IBS, különböző szív- és érrendszeri betegségek kockázati tényezőit…
Endometriózis esetén javasolt étrendi alapok
Egyes étrendi változtatások segíthetnek az endometriózis tüneteinek enyhítésében…
Az autoimmun betegségek megelőzése
D-vitamin és Omega-3 kiegészítőkkel kapcsolatos új megállapítások…
Személye válogatja, de mondjuk most azt, hogy a biztonságos és hosszú távon egészséges tartomány 10-15 gramm/nap (!) között mozog valahol. A „Különc vega” ehet többet, az „Eszkimó indián” vadássza inkább a biotojást… HÚSFOGYASZTÓK figyelmébe csak annyit, hogy a nagyobb mennyiségben elfogyasztott gyümölcscukor (fruktóz) igen komolyan képes emelni a húgysav-szintet (főleg, ha egyszerre vagy egy étkezésen belül fogyasztunk húst és gyümölcsöt)! Az ide kapcsolódó koleszterin-zavarokra és májfunkciós-problémákra már nem is térek ki. Kitérjek?
(IBS-esek, Chron-osok, SIBO-sok, egyéb bélgyulladásosok számoljanak, kérem!)
Én maradok a sütőtöknél, a hagymáknál, az édesburgonyánál és a harcsa-szeletnél.
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!