Házi készítésű padlizsánkrém recept

Házi készítésű padlizsánkrém recept
2018.07.15.

Májkrémes posztom után sokan kérdeztétek, hogy milyen zöldségkrémet szoktam csinálni, ezért hoztam erre is egy példát.

Padlizsánkrém recept:
  • 2 egész padlizsánt félbe vágtam, kókuszzsírral, sóval-borssal megkentem és betettem a sütőbe. (Kb. 30-35 percig, míg puhára sül.)
  • Egy fej vöröshagymát és 3 gerezd fokhagymát apróra vágtam, serpenyőben megpirítottam.
  • A hagymákat és padlizsán belsejét egy tálba tettem, hozzáadtam egy tk. mustárt, citromlevet, egy kis olívaolajat, sót-borsot és összeturmixoltam.

Fogyasztható sült zöldségekkel, friss zöldségekkel, (és a kedvencemet is ismeritek már, főzőbanán chipssel.

Szép napot Nektek!


Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!