Házi készítésű májkrém-mivel?

Házi készítésű májkrém-mivel?
2018.07.15.

Nagyon szeretem a májkrémet, ezt mindig házilag készítem el. Különböző friss zöld fűszerekkel (bazsalikom, petrezselyem, koriander, kakukkfű) az ízét is lehet kombinálni.

A másik nagy kérdés mindig, amit szoktak tőlünk kérdezni hogy „mire kenjem?” Zöldségekre! Mai reggelim pontosan ez volt: sült zöldségekre (édesburgonya, cukkini, burgonya) kent májkrém.
Nagyon szeretem a különböző krémeket (zöldségekből is), ezek remek választások akár vendégváró falatkáknak is. Kenhetjük még friss zöldségekre is: répa, zellerszár, uborka, salátalevél (és a kedvencem zárójelben Főzőbanán chipsre)

Szép napot Nektek!


Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!