Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2023.12.08.
Speciális emésztőrendszeri és kapcsolódó táplálkozástudományi fórumest
Saláta főtt quinoával
A tavasz elérkeztével egyre színesebbek a piacok standjai…
Szuperfood: koriander
A koriander javítja az IBS, különböző szív- és érrendszeri betegségek kockázati tényezőit…
Endometriózis esetén javasolt étrendi alapok
Egyes étrendi változtatások segíthetnek az endometriózis tüneteinek enyhítésében…
Az autoimmun betegségek megelőzése
D-vitamin és Omega-3 kiegészítőkkel kapcsolatos új megállapítások…
Nagyon szeretem a májkrémet, ezt mindig házilag készítem el. Különböző friss zöld fűszerekkel (bazsalikom, petrezselyem, koriander, kakukkfű) az ízét is lehet kombinálni.
A másik nagy kérdés mindig, amit szoktak tőlünk kérdezni hogy „mire kenjem?” Zöldségekre! Mai reggelim pontosan ez volt: sült zöldségekre (édesburgonya, cukkini, burgonya) kent májkrém. Nagyon szeretem a különböző krémeket (zöldségekből is), ezek remek választások akár vendégváró falatkáknak is. Kenhetjük még friss zöldségekre is: répa, zellerszár, uborka, salátalevél (és a kedvencem zárójelben Főzőbanán chipsre)
Szép napot Nektek!
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!