Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2023.12.08.
Speciális emésztőrendszeri és kapcsolódó táplálkozástudományi fórumest
Saláta főtt quinoával
A tavasz elérkeztével egyre színesebbek a piacok standjai…
Szuperfood: koriander
A koriander javítja az IBS, különböző szív- és érrendszeri betegségek kockázati tényezőit…
Endometriózis esetén javasolt étrendi alapok
Egyes étrendi változtatások segíthetnek az endometriózis tüneteinek enyhítésében…
Az autoimmun betegségek megelőzése
D-vitamin és Omega-3 kiegészítőkkel kapcsolatos új megállapítások…
A helyes válasz ezekre a kihívásokra nem az, hogy teljesen elkerüljük ezeket a termékeket (mondjuk a nektarint szerintem igen és a burgonyával is óvatos lennék, főleg bizonyos anyagcsere-profiloknál és lektin-érzékenység esetében), HANEM AZ, HOGY TÁMOGATJUK AZOKAT A TERMELŐKET, AKIK VEGYSZERMENTESEN IS KÉPESEK A FENTI TERMÉKEKET MEGTERMELNI… mert vannak ilyenek, keressük őket. És ha rájuk „szavazunk”, akkor egyre többen lesznek! Minden egyes vásárlásoddal szavazol… nagyon nem mindegy, hogy mire!
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!