Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2023.12.08.
Speciális emésztőrendszeri és kapcsolódó táplálkozástudományi fórumest
Saláta főtt quinoával
A tavasz elérkeztével egyre színesebbek a piacok standjai…
Szuperfood: koriander
A koriander javítja az IBS, különböző szív- és érrendszeri betegségek kockázati tényezőit…
Endometriózis esetén javasolt étrendi alapok
Egyes étrendi változtatások segíthetnek az endometriózis tüneteinek enyhítésében…
Az autoimmun betegségek megelőzése
D-vitamin és Omega-3 kiegészítőkkel kapcsolatos új megállapítások…
Mindig hangsúlyozzuk a máj fogyasztás fontosságát, azt javasoljuk, hogy 2-4 naponta fogyasszatok, hisz nagyon magas a tápanyag sűrűsége. Egy szelet máj (kb. 70 g) többek között rengeteg: A vitamint (napi ajánlott bevitel 900%-a) B12 vitamint (napi ajánlott bevitel 820%-a), folátot (napi ajánlott bevitel 60%-a), cinket (napi ajánlott bevitel 55%-a) rezet (napi ajánlott bevitel 500%-a) tartalmaz és a természetes vas pótlás egyik legjobb formája (napi ajánlott bevitel 25%-a).
Törekedjetek, hogy teljes értékű ételeket fogyasszatok.
Szép napot Nektek!
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!