Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2023.12.08.
Speciális emésztőrendszeri és kapcsolódó táplálkozástudományi fórumest
Saláta főtt quinoával
A tavasz elérkeztével egyre színesebbek a piacok standjai…
Szuperfood: koriander
A koriander javítja az IBS, különböző szív- és érrendszeri betegségek kockázati tényezőit…
Endometriózis esetén javasolt étrendi alapok
Egyes étrendi változtatások segíthetnek az endometriózis tüneteinek enyhítésében…
Az autoimmun betegségek megelőzése
D-vitamin és Omega-3 kiegészítőkkel kapcsolatos új megállapítások…
A bacont és a hagymát vágjuk fel apróra. Verjük fel a tojásokat egy nagyobb tálba, majd adjuk hozzá a fűszereket (a koriandert is vágjuk apróra, fokhagymát nyomjuk hozzá). Készítsük elő a gombákat, szárukat törjük ki, hogy tölthetőek legyenek (hogy semmi ne vesszen kárba, apróra vághatjuk a szárat is, hogy a továbbiakban felhasználhassuk). Reszeljük le a parmezánt.
Fogjunk egy serpenyőt, zsiradékon (kókusz, liba, stb.) pirítsuk meg a hagymát, bacont illetve a gombaszárakat… pirítsuk halvány barnára. Adjuk hozzá a fűszeres tojást. Süssük egy percig, míg a tojás keményebb lesz vagy csak a sütéshez öntsük fel a tojással a gombafejeket.
180 fokra készítsük elő a sütőt. Míg a sütő melegszik, töltsük meg a gombafejeket (aki nem szereti nyersen a gombát, az dobja bele forró vízbe 2-3 percig): az elkészített „tölteléket” töltsük bele a gombafejekbe, majd a tejére szórjuk rá a lereszelt parmezánunkat (opcionális, nem AIP). A megtöltött gombafejeket tegyük be a sütőbe és addig hagyjuk bent, míg a tetején lévő sajt barnára pirul vagy megsül a nyers tojás. Fogyasszuk tetszés szerint akár reggeliként, vagy gazdag köretként.
Fogyasszátok egészséggel!
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!